Kerstmuziek dirigeren met het Orkest van het Oosten

Kerstmuziek dirigeren met het Orkest van het Oosten

 
print
Programma:
Concerto Grosso nr. 8 ‘Christmas’ van Arcangello Corelli
Divertimento in D, K 136 van Wolfgang Amadeus Mozart

Altijd al eens een orkest willen dirigeren? Schuilt er een echte maestro in jou? Probeer het zelf en kom op donderdagavond 14 december naar Waanders In de Broeren. Daar zit een strijkensemble van het Orkest van het Oosten klaar op het podium om door jou gedirigeerd te worden. Ook als je niet wilt dirigeren, is het de moeite waard te komen. Tussen de hectische kerstinkopen door kun je even genieten van hilarische momenten en de mooiste kerstmuziek.
 
Op de vooravond van de grote Maestro-finale op televisie (waarbij het Orkest van het Oosten fungeert als Maestro-orkest) geeft het Orkest van het Oosten Zwollenaren de kans het orkest te dirigeren. Het orkest stelt zijn bok ter beschikking aan iedereen die zich even maestro wil voelen.
 
Iedereen mag mee doen. Jong en oud. Onervaren en wat meer ervaren. Kenner en leek. Er is plaats voor tien kandidaten. Wanneer er meer dan tien gegadigden zijn, wordt geloot wie mag deelnemen. Tijdens de afsluitende dirigeerestafette komt echter iedereen aan bod.

De toegang is gratis.

U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar marketing@ovho.nl

Voor een plekje als toehoorder in de zaal kunt u zich aanmelden via de website van Waanders in De Broeren.

Lees hier een interview met de 23-jarige Iris die de vorige uitdaging aannam om het Orkest van het Oosten te dirgeren: http://www.ovho.nl/generic_tmp/vriendennieuws-8-2017/#3
 
Deel deze pagina via:
Pers- en mediarelaties vinden hier meer informatie
X Akkoord
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.