Roodkapje en De Drie Biggetjes

Roodkapje en De Drie Biggetjes

een eigentijdse versie van Roodkapje, een co-productie met Theater Gnaffel
poppenspel: Theater Gnaffel
dirigent: Frans Aert Burghgraef
Symfonieorkest
print

poppenspel:Theater Gnaffel,dirigent:Frans Aert Burghgraef,

Programma:
P. Patterson - Roodkapje
P. Patterson - De drie kleine biggetjes

Theater Gnaffel brengt samen met Orkest van het Oosten de muzikale sprookjes over Roodkapje en De drie biggetjes. Bij Roald Dahl is Roodkapje geen onschuldig meisje, maar een ware femme fatale voor wie de wolf liever een blokje om was gegaan. De drie biggetjes eindigt niet zoals je altijd had gedacht. Het is leuker! Spannender! Gruwelijker! Met levensgrote poppen brengt Gnaffel samen met NedSym de ondeugende sprookjes tot leven op magische orkestmuziek van Paul Patterson. 

Rondom het concert worden diverse activiteiten voor de kids georganiseerd. Ze kunnen voorafgaand aan het concert het huis van de drie biggetjes omver proberen te blazen. Tijdens het concert is er een grote prijs te winnen (hoofdprijs: met de hele schoolklas naar een schoolvoorstelling) bij de instrumentenbingo voor de hele klas. En na afloop kunnen de kids op de foto met de acteurs en hun poppen. Reuze spannend en een beleving voor jong en oud (6+)! 

U betaalt als volwassenen slechts € 12,50 en kunt dan 1 kind gratis meenemen. Normaal betaalt u voor een kind extra € 7,50


 
Deel deze pagina via:
Pers- en mediarelaties vinden hier meer informatie
X Akkoord
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.