De Ensembles van Orkest van het Oosten

Orkest van het Oosten heeft diverse ensembles. Van kamerorkest tot koperkwintet en van solomusicus tot compleet orkest. Voor iedere gelegenheid is er een geschikt ensemble.

De musici van de ensembles van Orkest van het Oosten willen hun liefde voor muziek graag met u delen. Vol passie en met vakmanschap staan ze garant voor een bijzondere invulling van uw evenement. De ensembles kunt u voor iedere gelegenheid boeken en zorgen voor muzikale kleur aan uw evenement. Opzwepende zigeunermuziek, strakke tango's, herkenbare muziek uit musicals en films, klaterend of ingetogen. Originaliteit en herkenbaarheid sluiten naadloos op elkaar aan. U bepaalt de sfeer, het ensemble voert het uit.

Voor iedere gelegenheid maakt muziek het verschil. Zo kunt u bijvoorbeeld een bruiloft op een originele, sfeervolle manier vormgeven met live muziek. Ook tijdens verjaardagsfeesten en gelegenheidsborrels heeft een ensemble veel impact. Kortom: met de ensembles van Orkest van het Oosten geeft u uw feest, borrel of partij net dat extra's.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Komende concerten

17
NOV

Paulus
Met de vorm van Bachs Passionen nog in zijn hoofd laat Mendelssohn in dit romantische oratorium de christenvervolger en later ..
21
NOV

Ronald Brautigam speelt Mozart en Beethoven
Pianoconcerten zonder blazers Bij een pianoconcert spelen er meestal blazers mee, maar zijn die nu wel echt nodig? Ronald Brautigam, ..

Bekijk alle voorstellingen

X Akkoord
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.