Vacature 1e Trombone met Alttrombone | Enschede 50%

A A A print
Het Gelders Orkest en Orkest van het Oosten zijn op zoek naar:
(click here for English version)
 
1e Trombone met Alttrombone | Enschede 50%
 
De functie
Het betreft de functie van 1e trombone voor onze standplaats Enschede. De groep trombonisten standplaats Enschede bestaat momenteel uit 2 tutti spelers. Als 1e trombonist neem je de leiding over jouw groep en ben je, binnen het orkest, naast jouw taken op het podium breder inzetbaar voor educatieve, innovatieve en representatieve activiteiten die bijdragen aan de verbinding van het orkest met de maatschappij.
 
Profiel
Je onderscheidt je als trombonist en beschikt over leiderschapskwaliteiten om je groep te inspireren en synergie te creëren, zowel muzikaal als tussen de groepsleden onderling en de groepsleden van standplaats Arnhem. Met je positieve instelling en uitstekende communicatieve vaardigheden ben je gericht op samenwerking en verbinding en draag je vanuit jouw positie bij aan de orkestkwaliteit in zijn algemeenheid en ben je betrokken bij het orkest in zijn totaliteit.
 
Proefspel: 30 januari 2020
Locatie: Arnhem
Sluitingsdatum: 14 december 2019


Repertoire
 
1e ronde
Soloconcert:

H. Tomasi            Concert voor trombone en orkest, 1e deel
or
F. David               Concertino voor trombone en orkest, 1e deel
 
Orkestfragmenten*
M. Ravel              Bolero
G. Rossini            Ouverture Wilhelm Tell
 
2e ronde:
J. Brahms            Symfonie nr. 1
R. Schumann     Symfonie nr. 3
C. Saint-Saëns   Symfonie nr. 3
R. Wagner          Walkürenritt
A. Brucknr          Symfonie nr. 7
G. Mahler           Symfonie nr. 3
 
Op Alttrombone
W.A. Mozart      Kyrie uit het Requiem
 
*Orkestfragmenten worden door het orkest aangeleverd.
 Kandidaten die direct in de tweede ronde komen dienen het repertoire van de eerste ronde ook paraat te hebben.
 
Arbeidsvoorwaarden
  • een dienstverband voor onbepaalde tijd, na een proeftijd van 2 x 1 jaar;
  • Contractomvang 50%;
  • Standplaats is Enschede. Inzetbaar in kern Enschede en Arnhem;
  • Honorering conform cao Nederlandse orkesten.

Selectieprocedure
  • Op basis van de schriftelijke sollicitaties wordt indien nodig een voorselectie gemaakt;
  • Kandidaten afkomstig uit een niet-EU-land in het bezit van een geldige werk- en verblijfsvergunning voor Nederland worden verzocht deze vergunning mee te sturen bij hun sollicitatie;
  • Selectie vindt plaats aan de hand van een proefspel. Als een kandidaat wordt voorgedragen door de proefspelcommissie volgt er een selectiegesprek. Hierbij wordt gekeken naar kennis, vaardigheden en persoonlijkheid die vereist zijn voor deze functie.
  • Datum indiensttreding: in overleg.
Aanmelden
Vóór 14 december 2019 via het sollicitatieformulier.
 
Nadere informatie
Het proefspel vindt plaats in Arnhem.
Voor nadere informatie over de proefspelprocedure kunt u contact opnemen met Marij van der Meij, via marij.vandermeij@hgo-ovho.nl.
Voor nadere informatie over de arbeidsvoorwaarden, kunt u contact opnemen met Angela de Jong, via angela.dejong@hgo-ovho.nl.

Het Gelders Orkest en Orkest van het Oosten
Per 1 september 2019 vormen Het Gelders Orkest en Orkest van het Oosten één organisatie. Vanaf het seizoen 2020-2021 gaan wij verder onder de naam Phion – orkest van Gelderland en Overijssel. Het orkest is geworteld in deze regio en werkt vanuit twee standplaatsen: Arnhem en Enschede. Met 128 musici in vaste dienst vormen wij het grootste professionele symfonieorkest van Nederland. De ambitie is om in de kunstenplanperiode 2021-2024 uit te groeien tot één van de meest innovatieve en vooraanstaande orkesten van Nederland op het hoogste artistieke niveau.
 
Onze doelstelling is het bereiken van zoveel mogelijk mensen met live symfonische muziek door een omvangrijke en zeer diverse programmering. Van het groot symfonisch repertoire tot kleinschalig producties, van het geliefde repertoire tot een spannende cross-over, educatieve productie of nieuwe concertformule op een bijzondere locatie. Wij blijven voortdurend innoveren en op zoek naar vernieuwende concepten in samenwerking met (regionale) partners en producerende instellingen zoals: opera, dans, (jeugd) theater.
 
Bij ons orkest werk je vanuit één van beide kernen maar repeteer en concerteer je ook regelmatig in de andere kern en speel je in heel Gelderland en Overijssel en daarbuiten. De persoonlijke portefeuille geeft je de ruimte om eigen initiatieven te ondernemen.


 
 

Pers- en mediarelaties vinden hier meer informatie
X Akkoord
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.