Vacature Senior medewerker Marketing en Communicatie

A A A print
Om samen de wereld mooier te maken met muziek zijn Het Gelders Orkest & Orkest van het Oosten op zoek naar:
 
 
                                                Senior Medewerker Marketing & Communicatie
                                                                                    0,8 fte
 
Het Gelders Orkest & Orkest van het Oosten
Het Gelders Orkest & Orkest van het Oosten zijn beide hoogwaardige symfonieorkesten met een lange bestaansgeschiedenis en een uitmuntende reputatie. Na een periode van intensieve samenwerking vormen beide orkesten vanaf 1 september 2019 één organisatie. Vanuit de repetitiekernen Arnhem en Enschede verzorgen de orkesten live symfonische muziek in Gelderland, Overijssel én daarbuiten.
 
Ambitie
Het is onze ambitie om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van live symfonische muziek. Daarom brengen de orkesten klassieke muziek in al haar facetten. Van ‘reguliere’ symfonische concerten tot een verrassend scala aan alternatieve muzikale ontmoetingen en avontuurlijke cross-overs,  georganiseerd in de vorm van kinderconcerten, educatie- en amateurprojecten, films en workshops.
 
Werkzaamheden
De afdeling Marketing & Communicatie heeft als taak het optimaal ontwikkelen en operationaliseren van een marketing & communicatiebeleid dat aansluit op het recent ontwikkelde visiedocument van de fusieorganisatie. De afdeling werkt zeer nauw samen met de afdeling Artistieke zaken, Planning en Productie, Educatie, Orkestinspectie en Relatiebeheer in de realisatie van de bedrijfsdoelstellingen.
 
Als Senior Medewerker Marketing & Communicatie lever je input voor het marketingplan en ontwikkel, initieer en coördineer je effectieve marketingcampagnes en communicatie uitingen. Je zorgt ervoor dat de juiste middelen en kanalen worden ingezet, om zowel bestaande als nieuwe doelgroepen te bereiken. Je zet reclame- en communicatiebureaus, vormgevers en tekstschrijvers in waar nodig en stemt met hen afspraken en verwachtingen af en beoordeelt hun output. T.b.v. de uitingen verzamel je inhoudelijke informatie, schrijf en redigeer je teksten en zoek je het juiste beeldmateriaal. Ook online media en e-mailmarketing behoren tot je takenpakket. Daarnaast ben je contactpersoon voor externe partners. Samen met het team lever je een bijdrage aan het ontwikkelen en uitvoeren van het marketing- en communicatiebeleid en evalueer je periodiek de realisatie van doelstellingen.
Wat vragen wij van jou?
Je hebt een relevante HBO-opleiding en aantoonbaar toepasbare werkervaring. Daarbij ben je resultaatgericht, stressbestendig en kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken. Affiniteit met klassieke muziek en de cultuursector is een pré. We hechten veel waarde aan een flexibele werkhouding en een gezonde dosis enthousiasme, creativiteit en gedrevenheid. Bij dit alles beheers je de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift.

Wij bieden
Je komt te werken in een enthousiast en ambitieus team in een dynamische werkomgeving, bestaande uit een manager, collega senior medewerker marketing & communicatie en een junior medewerker marketing communicatie. Werken in de avonduren of in het weekend komt gedurende het hoogseizoen voor. Daartegenover staat vrijheid en flexibiliteit om de functie vorm te geven. Je werkt in beide repetitiekernen: Arnhem en Enschede. Het salaris ligt afhankelijk van relevante werkervaring tussen €2750,03 en €3885,48 o.b.v. 36 uur. In eerste instantie bieden wij een tijdelijk contract van maximaal 1 jaar met uitzicht op verlenging.
 
Reageren?
Heb je belangstelling, stuur dan vóór 23 juni jouw motivatie en CV naar info@hetgeldersorkest.nl o.v.v. Senior medewerker Marketing & Communicatie. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Judith van Os, Manager Marketing & Communicatie, via 06 - 48 92 13 85. Heb je vragen over de procedure, kunnen deze gesteld worden aan Angela de Jong, HR manager, 06 - 19 92 14 11. De eerste gesprekken vinden plaats op 28 juni of 3 juli.
 
 
 
 
 

Pers- en mediarelaties vinden hier meer informatie
X Akkoord
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.