Vriend van het Orkest van het Oosten

A A A print

“Dankzij de Vrienden klinkt het orkest nog beter!”
Bent u enthousiast bezoeker van de concerten van het Orkest van het Oosten en geniet u iedere keer weer van de prachtige klank van het orkest? Raak dan nog meer betrokken bij de muziek van het orkest en word Vriend!
Al meer dan zestig jaar ondersteunt de Stichting Vrienden van het Orkest van het Oosten het orkest. Dat doen deze Vrienden niet alleen door regelmatig concerten te bezoeken maar vooral ook door financiële steun te bieden in de vorm van een jaarlijkse bijdrage vanaf €40,00 (1 jaar als Aspirant Vriend).
Met úw bijdrage maakt u het mogelijk dat het orkest speciale projecten kan uitvoeren naast de traditionele concerten in de concertzaal. Met steun van de Vrienden is bijvoorbeeld in 2016 een cd-opname mogelijk gemaakt van het Derde pianoconcert van Beethoven met de pianist Hannes Minnaar. Denk ook aan educatieve activiteiten gericht op jongeren. En maatschappijgerichte projecten die publiek bereiken dat niet in de concertzaal komt. Zo levert het orkest een belangrijke bijdrage aan de culturele samenleving van Overijssel!Stichting Vrienden van het Orkest van het Oosten


Als Vriend geniet u de volgende voordelen:
* Tien keer per jaar ontvangt u onze digitale Nieuwsbrief met nieuwtjes en wetenswaardigheden over het orkest, de musici en klassieke muziek in het algemeen
* Uitnodiging voor het gratis bijwonen van het jaarlijkse “Dank u wel concert” voor 2 personen
* Met korting deelname aan de Luistercursus
* 10 % korting op merchandise
* Voorrang bij abonnementenverkoop
* Gratis bijwonen van een repetitie, inclusief inleiding en meet & greet
* Mogelijkheid deel te nemen aan Vriendenreis, indien georganiseerd

De Stichting Vrienden biedt de volgende mogelijkheden:
Vriend: Voor € 60 per jaar bent u Vriend en krijgt u een cd-opname van het orkest naar keuze
Jonge Vriend: Ben je jonger dan 25 jaar? Word dan Jonge Vriend voor € 40 per jaar
Aspirant Vriend: Als Aspirant Vriend betaalt u het eerste jaar slechts € 40 (jongeren € 25)
U kunt het fomulier onderaan deze pagina vinden.

Fiscale voordelen:
De Stichting Vrienden van het Orkest van het Oosten heeft voor de Belastingdienst de status van Culturele ANBI (Algemeen Nut Beoogde Instelling). Daarmee is de fiscale aftrekbaarheid voor u optimaal. Voor notariële vragen kunt u terecht bij onze notarieel deskundige, mevrouw mr. H.F.C. (Jet) Rombouts, e-mailadres jet.rombouts@thrinon.com)

Wilt u meer informatie over de stichting? Neem dan contact op via vrienden@ovho.nl  of telefonisch tijdens kantooruren op 053 – 487 87 89.

Pers- en mediarelaties vinden hier meer informatie
Naam
E-mail
Bedrijfsnaam
Mijn jaarlijkse bijdrage is: €
X Akkoord
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.