Luis Gomes Andrade

« Naar orkestpagina

Luis Gomes Andrade

Vier jaar is Luis Gomes Andrade als hij met klassieke muziek in aanraking komt. Eerst met vioolles en vanaf zijn zevende cellolessen. Al vrij jong vertrekt Luis richting Kiev om te studeren bij V.S. Tchervov. Naast deze studie rond hij een opleiding aan het Conservatorium van Maastricht bij Alexander Petrasch cum laude af.

Luis wil zich nog verder ontwikkelen en begint een studie aan de Muziekacademie P.I. Tchaikovsky voor orkestdirectie. Daarna studeert hij nog directie bij Jan Stulen aan het Conservatorium Maastricht. Zijn laatste opleiding heeft Luis in 2010 afgerond en behaalt daarmee zijn masterstitel Orkestdirectie bij Enrico Delamboye.

In zijn carrière tot nu toe heeft Luis al veel verschillende prijzen gewonnen. Zoals de Portugese Jeunesse Musicien, de Portugese Young Musicians en de International Young Interpreters Competition in Oekraïne. Luis werkt tot nu toe veel samen met verschillende musici en ensembles, zowel als dirigent en cellist, maar ook als solist bij kamermuziekconcerten.

Pers- en mediarelaties vinden hier meer informatie
X Akkoord
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.