Complimentenregen na Nieuwjaarsconcert

Complimentenregen na Nieuwjaarsconcert

A A A print
Complimentenregen na Nieuwjaarsconcert
15-01-2018

Onder de bezielende leiding van dirigent Enrico Delamboye pakte het Orkest van het Oosten het Nieuwjaarsconcert dit jaar eens anders aan. De optimistische Weense walsen en andere Strauss-juweeltjes werden geflankeerd door een flinke dosis zuidelijke passie uit de Spaanse operette. Dat viel in de smaak! Bleek uit de vele complimenteuze reacties die we na afloop ontvingen. We delen er graag een paar met u.

‘’Het is inmiddels traditie: het nieuwjaarsconcert van het Orkest van het Oosten in De Spiegel in Zwolle. Een nieuwe dirigent, een verrassend repertoire en zo inspirerend dat ik onderwijl een fantastisch nieuw idee voor een boek heb bedacht. Daar wordt een mens gelukkig van!’’

‘’We zijn vriend geworden en hebben gisteren zo genoten van het nieuwjaarsconcert! Prachtig. Vooral het Spaanse repertoire vonden we heel verrassend. We wensen jullie een spetterend muzikaal jaar.’’

‘’Hartelijke dank voor de kaarten van het Orkest van het Oosten. Het kwam op een goed moment. Samen met een van onze zonen hebben wij genoten van het geweldige orkest. Een welkome afleiding! Hartelijke dank.’’ (reactie van een prijswinnaar van de actie op RTV Oost)

“Als niet muzikant maar wel zeer breed muziekliefhebber, met veel liefde voor populaire symfonische en licht klassieke muziek, heb ik gisteravond in Enschede het Nieuwjaarsconcert van het Orkest van het Oosten bezocht. Gezeten op de eerste rij hebben wij vanaf het eerste tot het laatste noot volop genoten van de werkelijk prachtige muziek en de gemaakte muziekkeuzes. Ik geloof te mogen zeggen dat uw (dirigent Enrico Delamboye – red.) bevlogenheid, enthousiasme, blijheid en chemie met de musici ertoe heeft bijgedragen dat de avond (…) tot zo’n enorm succes is geworden."

“Fantastische avond gehad bij het Orkest van het Oosten met hun Nieuwjaarsconcert. Jullie hebben er weer een vriend bij hoor. :-) "

Nieuwsgierig geworden naar het Nieuwjaarsconcert? Bekijk dan onze mini-reportage. Daarin interviewt violist Michael Rein dirigent Delamboye over Weense en Spaanse operette en laten sopraan Margarita Castañeda en tenor Marcel Reijans u kennismaken met de 'zarzuela'.

Terugblik op het Nieuwjaarsconcert 2018 met de 'zarzuela'

Laatste nieuws:

    Pers- en mediarelaties vinden hier meer informatie
    X Akkoord
    Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.