Directeur Kees Meijer vertrekt bij Orkest van het Oosten

Directeur Kees Meijer vertrekt bij Orkest van het Oosten

A A A print
Directeur Kees Meijer vertrekt bij Orkest van het Oosten
26-04-2019

Directeur Kees Meijer start per 1 augustus als Gemeentesecretaris/Algemeen Directeur bij de Gemeente Enschede en verlaat daarmee het Orkest van het Oosten. De komende twee maanden bij het orkest besteedt hij onder meer aan het verder vorm geven aan de nieuwe fusieorganisatie. Er is een gezond fundament gelegd waarop verder gebouwd kan worden door de nieuw aan te stellen directeur/bestuurder.

Kees Meijer kwam per 1 januari 2017 in dienst van het Orkest van het Oosten met de opdracht leiding te geven aan het gezelschap tijdens het fusieproces dat deze zomer formeel wordt afgerond. Het Orkest van het Oosten en Het Gelders Orkest gaan dan verder als één organisatie voor Oost-Nederland onder leiding van een nieuwe directeur. De benoemingsprocedures lopen.

Kees Meijer neemt met een goed gevoel afscheid van het Orkest van het Oosten. "De fusie is bijna afgerond en de nieuwe orkestorganisatie staat er dankzij de steun van beide provincies goed voor. Het fusieproces is zonder noemenswaardige problemen verlopen en dat is een compliment richting beide organisaties." 


 

Laatste nieuws:

    Pers- en mediarelaties vinden hier meer informatie
    X Akkoord
    Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.