In memoriam - Nick Danens

In memoriam - Nick Danens

A A A print
In memoriam - Nick Danens
09-05-2018


Het is de liefde, de liefde voor muziek

Tijdens een tocht op de racefiets, naast muziek een van zijn grote hobby’s, is onze zeer gewaardeerde collega Nick Danens afgelopen maandag (7 mei) plotseling overleden. Verbijsterd, ontgoocheld, verdrietig blijven wij achter. Woorden schieten tekort. 

Op jonge leeftijd is Nick al geboeid door muziek. Zijn vader, een actief amateur muziekbeoefenaar, wakkert deze fascinatie verder aan bij de jonge Nick. Hij begint zijn carrière in de Harmonie, Fanfare en Brassband sector. Lange tijd is hij hierin actief als lid van verschillende verenigingen, als docent en als dirigent. Na een aantal jaren verschuift zijn interesse richting de klassieke muziek. Nick besluit daarom auditie te doen bij Orkest van het Oosten, waar hij in 1989 in dienst treedt als trombonist.

Veel te vroeg hebben wij in Nick een zeer gewaardeerde en enthousiaste collega verloren die zijn werk met veel plezier en toewijding uitvoerde. Dat zo plotseling zijn muziek verstomt, is moeilijk te bevatten.

Wij zullen Nick blijven herinneren als een betrokken mens, iemand met het hart op de tong en met een groot rechtvaardigheidsgevoel. Iemand die in staat was veel warmte te geven. Kwaliteiten die hem tot een fijne collega en bijzonder mens maakten.
 

Laatste nieuws:

    Pers- en mediarelaties vinden hier meer informatie
    X Akkoord
    Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.