Orkest van het Oosten zoekt directeur

Orkest van het Oosten zoekt directeur

A A A print
Orkest van het Oosten zoekt directeur
26-08-2016

Het Orkest van het Oosten zoekt een inspirerende, daadkrachtige directeur die vanuit dienend leiderschap leiding geeft aan de verdere ontwikkeling van het orkest en de uitvoering van het beleidsplan behorende bij de komende kunstenplanperiode. 

De Raad voor Cultuur heeft de minister geadviseerd om het Orkest van het Oosten de gevraagde subsidie te verstrekken onder voorwaarde dat met Het Gelders Orkest een gezamenlijke orkestvoorziening wordt gevormd in Oost-Nederland. Hiervoor hebben de orkesten tijd en ruimte gekregen. Dit betekent dat er door het orkest een uitdagende nieuwe start kan worden gemaakt. Interim-directeur Bart van Meijl heeft hiervoor reeds een solide basis gelegd en tevens is onlangs Ed Spanjaard, een dirigent met grote reputatie en lange ervaring op een breed terrein, benoemd tot vaste dirigent als opvolger van Jan Willem de Vriend.

De Raad van Toezicht acht het noodzakelijk nu te komen tot benoeming van een nieuwe directeur die vanuit de onlangs ingeslagen koers leiding zal geven aan de verdere ontwikkeling van het Orkest van het Oosten.

Bekijk de vacaturepagina voor meer informatie over de functie van Directeur. 

Laatste nieuws:

    Pers- en mediarelaties vinden hier meer informatie
    X Akkoord
    Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.