The making of Tosca

The making of Tosca

A A A print
The making of Tosca
13-09-2018

De Nederlandse Reisopera en het Orkest van het Oosten bieden u een kijkje in de opera-keuken! Beleef de making of Tosca en ervaar hoe een operaproductie tot stand komt.

woensdag 26 september - 19.15 uur tot 21.30 uur - Muziekcentrum - leesrepetitie Orkest van het Oosten
De tweede repetitie van het Orkest van het Oosten met dirigent David Parry. U wordt in de foyer ontvangen met koffie en thee. Daarna verzorgt Wilton Jongmans, operaliefhebber en oud-musicus van het Orkest van het Oosten die vele malen Tosca heeft gespeeld, een inleiding over Tosca en de rol van de orkestmusicus in een opera (Arkezaal). Na de pauze neemt u plaats op de koorbanken in de Wilmersbergzaal. Zo kunt u precies zien hoe de dirigent repeteert met het orkest en horen welke aanwijzingen hij geeft.

vrijdag 5 oktober - 19.15 uur tot 22.30 uur - Wilminktheater - toneel orkestrepetitie (VOLGEBOEKT)
Zangers, figuranten en orkest repeteren inmiddels gezamenlijk op het toneel van het Wilminktheater. U bezoekt een repetitie onder leiding van regisseur Harry Fehr met het Orkest van het Oosten in de orkestbak. Dit wordt gecombineerd met een uniek kijkje achter de schermen van de nieuwe kostuumateliers in de Performance Factory.        

Toegang is gratis, aanmelden noodzakelijk.

Meld je meteen aan via het online aanmeldformulier

Laatste nieuws:

    Pers- en mediarelaties vinden hier meer informatie
    X Akkoord
    Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.