5 x 5

5 x 5

25 concerten van 5 ensembles op 5 locaties
gratis toegang

Het Orkest van het Oosten is het symfonieorkest van en voor Overijssel. Wij vinden dat ook mensen die om verschillende redenen niet naar de concertzaal kunnen komen, de symfonische klanken van ons orkest moeten kunnen ervaren. Met het project 5 x 5 verzorgt het Orkest van het Oosten concerten met vijf ensembles op vijf momenten op vijf zorglocaties in en rond Deventer.

Het eerste concert in deze serie vindt plaats op zondag 15 oktober om half drie in Carinova, Solis, Humanitas, Zozijn en Ziekenhuis Deventer. Cliënten, patiënten, bewoners en medewerkers van deze organisaties kunnen een uur lang genieten van mooie muziek. Familieleden en vrienden zijn uiteraard ook van harte welkom.

Ensembles die in de 5 x 5 concerten op zullen treden zijn Symply Strings, OvhO-Lite, het Hobokwartet (hobo, viool, altviool en cello), het Hoornkwartet, het Houtblazertrio (hobo, klarinet en fagot), een aantal duo’s en een aantal solisten met pianobegeleiding. De ensembles treden op volgens een roulatiesysteem, zodat elke zorglocatie elke keer een ander programma aangeboden krijgt.

De 5 x 5 concerten zijn een initiatief van Karl Sousa, violist van het Orkest van het Oosten. Dit project is onderdeel van het OvhO LAB; de kraamkamer voor innovatieve ideeën van het Orkest van het Oosten. Met dank aan Europese subsidie voert het Orkest van het Oosten experimentele projecten uit om nieuwe publieksgroepen te bereiken.
 
Volgende 5 x 5 concertdata
zondag, 26 november 2017
zondag, 07 januari 2018
zondag, 28 januari 2018
zondag, 18 februari 2018

Locaties
Carinova, G. van Swietenstraat 15, Deventer www.carinova.nl
Solis, op 28 januari: Hermelijn 2, Deventer, www.zorggroepsolis.nl
          op 18 februari: Smedenstraat 117 op Groote en Voorster
Ziekenhuis Deventer, Nico Bolkesteinlaan 75, Deventer, www.dz.nl
Humanitas, Radboudlaan 1, Deventer, www.humanitasdeventer.nl
Zozijn, Lathmerweg/Weversboschweg, ingang 4, Wilp, www.zozijn.nl


Dit project is financieel mogelijk gemaakt door Creative Europe Programme of the European Union.
Creative Europe
Deel deze pagina via:
Pers- en mediarelaties vinden hier meer informatie
X Akkoord
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.