De Spin die veel scheetjes laat (vanaf 3 jaar)

De Spin die veel scheetjes laat (vanaf 3 jaar)

Ontwerper: Clarinde Wesselink
verteller/presentator: Filemon Wesselink

Pffff… En even later weer…. pffff. De scheetjesspin kan er niets aan doen! Hij heeft nu eenmaal honger en is dol op chili con carne. Zijn lievelingseten zit boordevol bruine bonen en wat krijg je daarvan? Juist: lucht in je buik. Maar dát weet de scheetjesspin niet. Hij merkt alleen dat niemand met hem wil spelen. Broer en zus Filemon en Clarinde Wesselink, respectievelijk schrijver en illustratrice van het ontroerende kinderboek De spin die veel scheetjes laat, snijden teder en toegankelijk een paar prachtige onderwerpen voor jong en oud aan. Arrangeur Toek Numan heeft er een ontwapenend familieconcert van gemaakt; over vriendschap, lekker eten en jezelf zijn!

Uw kinderen kunnen tijdens het concert een lied meezingen! Bekijk dit filmpje en oefen thuis het slotlied van De Spin die veel scheetjes laat! Veel plezier met de voorpret op het concert!

Instrumententuin
Drie kwartier voor aanvang van het concert, kunnen kinderen en hun (groot)ouders alvast op ontdekkingsreis door de instrumententuin. Bekijken, vasthouden, proberen en vragen stellen natuurlijk! “Waar is dat klepje voor?”

Aanvang: 10.30 uur in Enschede en Zwolle en 14.30 uur in Deventer

The making of De spin die veel scheetjes laat
Fragment uit De spin die veel scheetjes laat
RTL Late Night: Filemon en Clarinde Wesselink over De Spin
Deel deze pagina via:
Pers- en mediarelaties vinden hier meer informatie
X Akkoord
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.