Finale ‘Met uw Orkest’
Dit concert heeft inmiddels plaatsgevonden. Klik hier voor ons actuele aanbod.

Finale ‘Met uw Orkest’

Je hoeft geen bekende Nederlander te zijn om het Orkest van het Oosten te dirigeren. Naar aanleiding van het grote succes van televisieprogramma Maestro creëerde celliste Anne Knappstein haar eigen dirigeerproject genaamd ‘Met uw Orkest’. Zes kandidaten hebben les gehad van een echte dirigent om het Orkest van het Oosten te dirigeren. Hoe zal het hen nu vergaan? Zijn ze uitgegroeid tot echte maestro’s? ‘Met uw Orkest’ is geen wedstrijd zoals op televisie, maar een nieuwe manier om het symfonieorkest te leren kennen voor de kandidaten, familieleden, vrienden en alle andere belangstellenden. Vandaag is de grote finale en wie staat er dan voor het orkest? Zeker de zes kandidaten die al eerder zeer succesvol op de bok stonden, maar we hebben ook nog een aantal verrassingen in petto.

Omarmt u dit project ook en bent u geinteresseerd in sponsormogelijkheden? Klik hier voor informatie over verschillende sponsorpakketten. 


De locatie waar dit concert wordt gehouden is: Ter Steege Potterie. Deze vindt u aan de Nijverheidsstraat 53 te Rijssen.

Onze samenwerkingspartners in dit project zijn:
 


 
 
Deel deze pagina via:
Pers- en mediarelaties vinden hier meer informatie
X Akkoord
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.