Geen concerten ivm coronavirus
Dit concert heeft inmiddels plaatsgevonden. Klik hier voor ons actuele aanbod.

Geen concerten ivm coronavirus

In lijn met het landelijke beleid met betrekking tot het coronavirus geven Het Gelders Orkest & Orkest van het Oosten geen concerten en andere activiteiten tot en met 1 juni 2020.

Muziek staat nooit stil. Die zal altijd blijven klinken en verbinden. Troost, warmte en afleiding bieden voor iedereen die dit nu hard nodig heeft. 

Op de pagina Muzikale initiatieven in coronatijd brengen we enkele muzikale initiatieven (van onze eigen musici) onder de aandacht.

Voor meer informatie over het uitbrengen van de brochure klik hier.
.
Let op: in tegenstelling tot eerdere berichtgeving over annulering t/m 6 april, is deze maatregel op 23 maart vooralsnog verlengd t/m 1 juni.

In verband met de verscherpte maatregelen rondom het coronavirus mogen wij t/m 1 juni helaas geen concerten geven en andere activiteiten organiseren. Mocht u kaarten hebben voor een van onze concerten in deze periode, dan wordt u door de betreffende zaal nader geïnformeerd. De medewerkers van de concertzalen en theaters doen hun uiterste best alle kaartkopers zo goed en snel mogelijk van informatie te voorzien. In deze bijzondere situatie kan het echter zijn dat u iets langer op informatie zal moeten wachten. Wij vragen hiervoor uw begrip en hopen u snel weer bij een van onze concerten te mogen ontmoeten.
 

 

Telefonische bereikbaarheid

Wij volgen het officiële advies van de overheid om zoveel mogelijk thuis te werken. Dit zorgt ervoor dat we een beperktere telefonische bereikbaarheid hebben. Het beste neem je dan ook contact op via de mail: info@hetgeldersorkest.nl 

Deel deze pagina via:
Pers- en mediarelaties vinden hier meer informatie
X Akkoord
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.