Lejo ontdekt het orkest 2019
Dit concert heeft inmiddels plaatsgevonden. Klik hier voor ons actuele aanbod.

Lejo ontdekt het orkest 2019

Groep 3-4: Muziek met een verhaal!
Voor wie: Groep 3 - 4
Waar: Muziekcentrum Enschede
Wanneer: 13 maart 2019: 11.00 & 12.45 uur
Prijs: € 6.- per leerling
Duur: Ca. 45 minuten
Voorbereiding: Digitaal lesmateriaal met leuke opdrachten en Lejo-oogjes om zelf te spelen!
   Lejo (bekend van Sesamstraat!) bezoekt wegens groot succes nogmaals het orkest! Met zijn grote ogen neemt hij jonge kinderen mee in een bijzondere muzikale wereld. Hoe dirigeer je een orkest? Hoe klinken de instrumenten? Op speelse wijze komen alle instrumenten en verschillende muziekstijlen aan bod, terwijl Lejo grappige streken uithaalt! Leuk voor jong en oud! 

aanmelden! De schoolvoorstellingen zijn uitverkocht! Maar wees niet getreurd: op 2 en 17 maart spelen we 'Lejo ontdekt het orkest' als familievoorstelling in Zwolle en in Deventer. Voor meer informatie, zie tekst onderaan pagina.

Lesmateriaal
Bij dit project hoort een lesbrief. In de lesbrief vind u meer informatie over Lejo en zijn voorstellingen en over de instrumenten uit het orkest. Het eerste gedeelte van de lesbrief bevat opdrachten die voor de voorstelling uitgevoerd kunnen worden en het tweede gedeelte van de lesbrief bevat opdrachten die na de voorstelling uitgevoerd kunnen worden. Klik hier om het lesmateriaal te zien!
Kerndoelen: 54, 55 en 56

Let op!
Je kunt ook het Familieconcert van ‘Lejo ontdekt het orkest’ bezoeken! Deze concerten vinden plaats op 2 maart 10:30 uur in Zwolle en 17 maart 13.00 uur in Deventer. Zie de Algemene Agenda voor meer informatie!

 
Deel deze pagina via:
Pers- en mediarelaties vinden hier meer informatie
X Akkoord
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.