Uilskuiken

Uilskuiken

Familieconcert 6 plus
Concept en regie: Mark Haayema
Muziek: Henk van der Schalk
Poppen: Elout Hol
Spel: Theater Gnaffel

Uilskuiken is een komisch, muzikaal en brutaal sprookje over een EI-genzinnig uilskuiken. Dit verhaal begint met een ei. Daar begint immers alles mee. Of nou ja, volgens sommigen met een kip. Van wie dit ei is, is de grote vraag. Plots klinkt er een eigenzinnige melodie. Scheurtjes, barstjes en kraakjes doen het ei breken. Er komt een pluizig, wonderlijk diertje uit gekropen… Het uilskuiken kijkt zijn grote ogen uit en als hij zijn snavel opent... blijft het oorverdovend stil. Het orkest speelt samen met Theater Gnaffel ‘Uilskuiken’ voor jong en oud!

Zelf meedoen:
Alle gezinnen die een kaartje hebben gekocht ontvangen een instructiefilmpje met een gebarenliedje om tijdens de voorstelling met z’n allen mee te kunnen zingen en gebaren. Het Oehoe-liedje met de gebaren wordt nog even met z’n allen geoefend tijdens de Instrumententuin voorafgaand aan het familieconcert. Super leuk!

Gebarentolk
Tijdens het concert zal er een gebarentolk aanwezig zijn om het verhaal en de muziek te vertolken. 
In Deventer en Apeldoorn is Mirjam Stolk de gebarentolk. Zij heeft oa het winnende songfestivallied Arcade van Duncan Laurence van gebaren voorzien. (zie bijvoorbeeld: https://www.doof.nl/video/songfestival-arcade-van-duncan-laurence-in-gebarentaal/).

Mobiele ringleiding
Een mobiele ringleiding wordt mogelijk gemaakt met de Roger Mylink halslus van Phonak. Wilt u hiervan gebruik maken?
Stuur dan een bericht naar monique.wijnker@hgo-ovho.nl om aan te geven met hoeveel personen u gebruik wilt maken van de mylinks. Het is belangrijk om dit zo tijdig mogelijk aan te geven, zodat er voldoende mylinks kunnen worden geregeld.
Ook is belangrijk dat de ringleidingstand op uw hoortoestel goed werkt, laat dit evt controleren door uw audicien.Instrumententuin

Voordat het concert begint is er in de foyer een instrumententuin. De kinderen hebben dan de mogelijkheid om op een instrument te spelen. Een musicus uit het orkest helpt hen daarbij. 

Instrumententuin 9 februari 10.00 tot plm. 10.45 uur
Instrumententuin 16 februari 10.00 tot plm. 10.45 uur
Instrumententuin 16 februari 14.00 tot plm 14.45 uur
 
Deel deze pagina via:
Pers- en mediarelaties vinden hier meer informatie
X Akkoord
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.