Wilmersbergconcert
Dit concert heeft inmiddels plaatsgevonden. Klik hier voor ons actuele aanbod.

Wilmersbergconcert

dirigent: Frans Aert Burghgraef

Het Wilmersberg Openluchtconcert is al vele jaren een traditie. Dit jaar werkt het Orkest van het Oosten samen met Voice-finalist Sjors van der Panne tijdens het bijzondere openluchtconcert op het landgoed van De Wilmersberg. In de bekende idyllische ambiance verzorgen het Orkest en de chansonnier een smaakvol programma met toegankelijk klassiek orkestrepertoire en bekende Nederlandstalige chansons.

Met zijn uitzonderlijke stemgeluid en doorleefde vertolkingen veroverde Van der Panne in 2014 de harten van de Voice-jury en van televisiekijkend Nederland. Een jaar later stond hij zeven keer in een uitverkocht Concertgebouw Amsterdam met een Nederlandstalig chansonprogramma. Samen met het Orkest van het Oosten brengt Sjors van der Panne enkele eigen composities en een aantal ‘klassiekers’ ten gehore van o.a. Claudia de Breij, Jacques Brel en Lennard Nijgh.

Voor de pauze serveert het Orkest van het Oosten een aantal hoogtepunten uit het orkestrepertoire, met onder meer dromerige melodieën van Massenet en Elgar en spektakelstukken van Dvorák en Brahms.

Deel deze pagina via:
Pers- en mediarelaties vinden hier meer informatie
X Akkoord
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.