Landgoedhotel de Wilmersberg

A A A print

Beleef Landgoedhotel de Wilmersberg; Hét landgoed van Twente.
Ontspannen of vergaderen, een wellness-behandeling, weekendje weg of gewoon een avond culinair genieten: beleef het op Landgoedhotel de Wilmersberg in De Lutte.

 

Overnachten op een landgoed
Overnachten op Landgoedhotel de Wilmersberg is een belevenis op zich. De kamers bieden een fantastisch uitzicht over de omgeving en zijn modern landelijk ingericht. Een hotelovernachting op ons landgoed is een ultieme ervaring. Maak het mee!

Culinair genieten in Restaurant ’t Farwick
In ons restaurant krijgt u de kans uw culinaire zintuigen eens flink te laten prikkelen. Onze menukaart hebben we met zorg samengesteld. Elk gerecht maken we met passie klaar en dat proeft u. Het restaurant is geïnspireerd op “Wining en Dining” en er zijn altijd ruim 25 topwijnen per glas te bestellen.

Wellness & Beauty de Wilmersberg; voel het!
Ontspannen in de sauna, een stevige massage, een intensieve beautybehandeling of bijkomen in het zwembad, de whirlpool of het Turks stoombad. Wie Wellness & Beauty de Wilmersberg eenmaal heeft ontdekt, komt graag met vaste regelmaat terug.

Zaken doen in een inspirerende omgeving
Vergaderen in De Lutte, nabij Oldenzaal, Enschede en Hengelo? Gelegen in het groen en toch snel bereikbaar via de A1, is Landgoedhotel de Wilmersberg een unieke locatie voor zakelijke bijeenkomsten tot 300 personen. Wij bieden zéér complete arrangementen of stellen samen met u een programma op maat samen.

Klik hier voor de site van Landgoed de Wilmersberg.

Pers- en mediarelaties vinden hier meer informatie
X Akkoord
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.