Volwassenen

A A A print
De educatieve activiteiten van Orkest van het Oosten beperken zich niet tot schoolgaande kinderen en jongeren. Zo organiseert het orkest rondleidingen, lezingen en luistercursussen voor volwassenen. Ook coachen musici conservatoriumstudenten en allerlei amateurgezelschappen om een extra impuls te geven aan hun muziekstudie. Bekijk op deze pagina het huidige aanbod en neem contact met ons op via het contactformulier.

Concert Entree

Met het verhaal achter de werken en componisten krijgt luisteren naar muziek een extra dimensie. Hiervoor is bij een geselecteerd aantal concerten de Concert Entree. Dit is een afwisselende formule. ..
Lees Meer..
Met het verhaal achter de werken en componisten krijgt luisteren naar muziek een extra dimensie. Hiervoor is bij een geselecteerd aantal concerten de Concert Entree. Dit is een afwisselende formule. Soms een traditionele inleiding met achtergrondinformatie over het programma, dan weer een klein ensemble of een interview met de dirigent.

Voorafgaand aan de 'abonnementsconcerten' in Enschede en Zwolle valt er standaard iets extra's te beleven.

Concert Entree begint een uur voor aanvang van het concert. Toegangskaarten kosten 2,50 euro en reserveren is wel noodzakelijk. Dit kan via de kassa of de website van de betreffende zaal.
 
Inklappen..
Pers- en mediarelaties vinden hier meer informatie
X Akkoord
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik hier voor meer informatie.